Nuniek.com

I'm Nuniek Tirta, an Indonesian woman living in Jakarta.

Indonesia digital industry's networker, @startuplokal initiator, @Octovate Network Relationship Manager, @nataliardianto lover, M&V mother, JC follower, and a magister student in counseling study.

This blog is made to capture moments in my life, thoughts in my mind, observation upon surroundings, and anything that catches my interest. My biggest interest is human and travel.

Feel free to drop me an email to nuniek at nuniek.com =)
Recent Tweets @
Who I Follow

After #Startuplokal meetup last night. Mengkaryakan wartawan yg mau wawancara untuk ambil foto kita bertiga, lol! with Ollie and Natali at GEPI (Global Entrepreneur Program Indonesia) – View on Path.

#selfie #fullbody #ootd

#Startuplokal Meetup v45 about Business Plan with Ollie, Natali, Hadi, and Hafizh Zulfikar at Gepi DBS tower 9th Floor – View on Path.

Lagi centil :p at Gepi DBS tower 9th Floor – View on Path.

Saturday 16 August 2014

- Catch up with folks & family in GI
- Have fun with kids in Fun World
- Watch Jflow’s Refill album launch
- Watch Disney orchestra in BPPT
- Found new pet, cute baby cat :)

Lovely day ❤️

Tadi bubaran orkestra di BPPT stuck sejam lebih di parkiran ga jalan2, jadi kita parkir lagi aja trus jalan ke Sarinah cari makan, soalnya udah pada kelaperan.

Anak kucing imut ini ikutin kita terus pas jalan kaki, dari tangga parkiran sampai ke depan. Ya udah aku gendong aja bawa ke McD kasih makan, trus dibawa pulang. Kasian.

Anak2 ya udah pasti kegirangan. Akhirnya keinginan mereka untuk pelihara kucing kesampaian :D – View on Path.

Catch up 😘 with Andry, Natali, and Sagita at BonChon Chicken – View on Path.

Waktu kuliah pernah ngajar les bahasa inggris buat anak2 SD kelas 1 sampe 6 di deket kampus TarQ.

Ini program CSR kampus, semi pro-bono. Sekali ngajar dibayar 25rb untuk transport :D

Muridnya kalo gak salah ada 48 anak, dan aku saking kecilnya sampai nyaru di antara mereka, hahaha..

#throwback – View on Path.

20 years ago in Anyer :D #throwback #oldpics #nostalgic #nofilter #noedit

My mom when she was 25 years old. #throwback #oldies #vintage